- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Lifeforce #2192 üzenetére
Üdv.
Először is köszi a választ.
A hűtés problémára első pillanattól számítottam, az méret csökkentés egyértelmű következménye. Valamit valamiért.
Akkor miért is akarok ilyet venni? És mért pont ilyet, azaz EZTET.. (még írtam volna mögé pár "tetet")
Először mivel kicsi, befér a tv mögé, és a kutya sem látja hogy ott van. (pl a párom) Ami passzívakat néztem, az már a méret miatt is kiesett a pixisből...
Aztán miivel magyar boltban, magyar garival megvehető. ( Úgy látszik már túl vén vagyok, hogy adok az ilyesmire, bár a telefonjaimat, és még pár kütyümet tekintve masszívan rúgom ezt a feltételt. ) Továbbá a garanciát tekintve, további 2 évvel megtolható, és akkor kínlódjon a melegedés, és behaló a venti jelenséggel a garanciás szervíz. Max visszabalhézom az árát, a tapasztalatot pedig megtartom...Miért nem kerestem?
Töredelmesen bevallom, örültem hogy egyáltalán idetaláltam,és ahogy belenéztem a fórumba, amiket olvastam, ott a passzív hűtős cuccokkal voltak gondok. Az is igaz, hogy ez nem volt több fél óránál...
A stickekkel kapcsolatban jó ideje "nyalom" a netet hasonló cuccok után, de komoly lehúzást, kritikát ami kizárná a vásárlást nem találtam.Tehát erről a cuccról, van valakinek infója?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
- Akciókamerák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest