- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smithsys
aktív tag
Én azért a 3.0 USB-t szívesen kipróbálnám, bár igazából nem tapasztaltam sebességbeli problémákat a külső vinyóval a 2.0-nál sem.
Nem vártam semmi csodát amikor megrendeltem, és nem is okozott semmi meglepetést. Azt viszont értékelem, az eddigi androidos boxokkal ellentétben, hogy nem kellet mókolni vele ( kivéve a hűtést ). Bedugtam bekapcsoltam és működött rajta gyakorlatilag minden. Nem mintha nem tudnék egy firmware-t lecserélni, de amikor már négyet flasheltem fel és még mindíg bugol valami, az már egy kicsit bosszant.
Persze valamit valamiért, nyilván ha féláron veszem az androidos cuccot, akkor férjen bele egy kis pofozgatás. Tudni kell helyén kezelni a dolgokat.
Szóval én elégedett vagyok a Pipo-val. Amire nekem kellet ( torrent, filmnézés, böngészés ) azt hibátlanul teljesíti 7/24-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC R5 4500 RX 580 8GB 16GB DDR4 256GB m.2 640GB HDD
- SAPPHIRE Radeon RX 5700XT NITRO 8GB GDDR6 256bit
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP Prodesk i3 240 SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest