Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala79
csendes tag
válasz
interstate76
üzenetére
Na az a helyzet, hogy jó pár napon át a nagy melegben ízzasztottam a kicsikét játék alatt (World of Tanks). Hát vissza kell vonjam amit előzőleg mondtam
mérgemben. Ez így rendesen üzemel, nem melegszik hűtés moddolva, és az 1830Mhz-et is kihajtja a Trootlestop programnak köszönhetően. Szerintem ez így rendben is van. Egyáltalán nem érzem, hogy egy mini pc stick lenne a gép, nyilvánvalóan alap grafika, de legalább nem laggol, és nem melegszik így. Amire vettem, arra így már tökéletes nekem
. Van egy Chuwi hi8 pro tabletem is. Hiába a z8300-as proci benne az laggol, és melegszik. A kicsi sticknek, hiába régebbi a procija több értelmét látom így folyamatos használat esetén. És ezzel az apró hűtéssel még mindíg hordozható maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Hobby elektronika
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3060TI 8GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 GAMER OPTIMUM WORKSTATION PC 4X3.6GHz 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB DDR6 WIN11 1ÉV GAR!
- Szupergyors Core i7 7700 FSC P757 TOWER SSD PC 4X4.0Ghz 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD WIN11 1Év GARANCIA!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mérgemben. Ez így rendesen üzemel, nem melegszik hűtés moddolva, és az 1830Mhz-et is kihajtja a Trootlestop programnak köszönhetően. Szerintem ez így rendben is van. Egyáltalán nem érzem, hogy egy mini pc stick lenne a gép, nyilvánvalóan alap grafika, de legalább nem laggol, és nem melegszik így. Amire vettem, arra így már tökéletes nekem
. Van egy Chuwi hi8 pro tabletem is. Hiába a z8300-as proci benne az laggol, és melegszik. A kicsi sticknek, hiába régebbi a procija több értelmét látom így folyamatos használat esetén. És ezzel az apró hűtéssel még mindíg hordozható maradt.