Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Nóta állj!
- Amazon Kindle JailBreak
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gork
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy a leghülyébb kérdések egyike a "ti mit ajánlanátok" típusúak, de igazából lassan 2 órája olvasgatom a fórumot és még mindig nem állt össze teljesen a kép.
Egy biztos, hogy nem akarok hűtésmoddal és egyebekkel foglalkozni. Viszont szerintem nincsenek is nagy igényeim. Az LG tévémre kötve szeretnék böngészni, 1080-ban youtube videókat nézni szaggatás nélkül, és szeretném megoldani azt, hogy a torrentről lehúzott filmekhez pár kattintással letölthessem a feliratot is, és mondjuk KMPlayerben megnézhessem mondjuk egy Trónok harcát 1080-as felbontásban, nem 5.1-es hanggal. Tehát nagyságrendileg mondjuk 1,5-4 gb-os normál mkv-kat, mp4-eket szeretnék nézni.
Erre alkalmas mondjuk egy Meegopad t02 stick, vagy esetleg egy hasonló, 30 alatti alternatíva, vagy ezek a cuccok még nem tartanak itt anélkül, hogy ne főnének meg a saját levükben, ne szabályozná le magát a rendszer, ne kezdene el szaggatni a youtube videó 5 perc után? Csak mert annak nem látom értelmét, hogy mondjuk böngészés közben 1 percig töltsenek be a képek egy oldalon vagy csak 480-ban lehessen értelmese youtube-ozni vagy egy letöltött filmet/sorozatot megnézni.
Ha jól olvastam itt a fórumon és egyéb review-kban, akkor a legnagyobb probléma az aktív hűtés hiánya és az emiatti melegedés. De akkor végül is mi értelme van pl. egy Meegopad sticknek? Mire lehet kompromisszum nélkül használni?
Szóval nagyon mezei felhasználó lennék, egy BT-s egérrel és billentyűzettel nekem egy ilyen kis kütyü lenne a mennyország, de ha ezek még csak ilyen kompromisszum-igényes félmegoldások, akkor viszont nem dobok ki rá 20-30 ezer forintot.
(És ha már úgyis írtam. Miért jobb pl. egy Pipo x7 (a dualbootot leszámítva), mint mondjuk egy Meegopad, ha azt is meg kell bontani, ahhoz, hogy értelmesen lehessen használni?)
Segítenétek megvilágosodnom?
Bocsánat az idegesítő és amatőr kérdésért és nagyon köszönöm előre is a válaszokat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- XPEnology
- 3D nyomtatás
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 5060 + Garancia
- HP ProDesk 600 G4 DM Mini PC, I5-8600T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, Számla, 2
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanc
- Elado gamer pc
- Gamer PC - R5 3600, RTX 2060S és 16gb RAM + GARANCIA
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest