- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Szét kellett kapnom a Pipo-t, mert amikor a hűtés moddingot csináltam, elfelejtettem visszaakasztani a wifi antenna drótját az alaplapi csatira.
Viszont ha már szétkaptam, akkor készítettem pár fotót a hűtőborda applikálásról. Sajna gépem szétvakuzta a képeket, nem olyan jó minőségűek, de azért a lényeg látható.A bezsírozott árnyékoló lemez a proci felett, az alsó takarólemezen jól látható a hővezető ragacs. Lent, a dobozban látható, hogy csíkokat vágtam a hővezető ragacsból, hogy alulról is helyére nyomja a bordát, ne "essen le" a procit árnyékoló fémlemezről.
A borda felzsírozva a helyére, látható, hogy egy kicsit ki kellett reszelni belőle, mert az a fémtokos oszci útban van.
Látni, hogy nyák visszacsavarozása után a 290 Ft-os borda mennyire lóg ki, illetve látható az alaplapot az alsó zárólemezzel összekötő hővezető ragacs helye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest