Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
Láttam egy ilyen lapot testközelből (igaz nem működés közben, csak ''vizsgálgattam''), a felszereltsége jónak mondható, de nem ajánlom az intel alaplapokat. Szűkös beállítási lehetőségek a bios-ban (semmi ''mélyebb'' beállíthatóság, tuning alapból nincs), olyan finnyásak PCI kártyákra/memóriákra, hogy az valami hihetetlen. Pl.: 5 hálókártya közül 1 volt hajlandó működni egy P2-es intel lapban. Más alaplapokban mind tökéletesen működött. Meg a másik aranyosság: rádugtam secondary slave-ként egy winyót (üres volt a secondary csatorna) és nem látta. Nem megy slave-ként, ha nincs egy master meghajtó is rákötve (átjumpereztem masterre, úgy ment). Más alaplapokkal miért nincs ilyen gond? Néhány Tuner/kamerakártyára érzékeny (abszolute nem indul), a memóriákra szintén. Ha ''egyszerű'' noname ramokkal próbálkozol könnyen pórul járhatsz. És semmivel sem stabilabb mint egy ASUS/MSI/Gigabyte alaplap, ha normális cuccokból építesz köré gépet. De ez csak az én véleményem. Szerintem nem igazán ér meg 30e FT-ot.
Aktív témák
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesterséges intelligencia topik
- Videós, mozgóképes topik
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z790 GAMING X AX - WIFI DDR5 - FirstShop garancia 2025.12.05.
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- MSI H81M-E34 LGA 1150 alaplap
- ASUS ROG STRIX X670E-E GAMING WIFI - Garancia 2026.05.15.
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest