Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
üp
-
g@bo
nagyúr
ap
-
g@bo
nagyúr
valaki emlitett a 865 perl-hez tuning biost. létezik ilyen???
-
-Devil-
aktív tag
Láttam egy ilyen lapot testközelből (igaz nem működés közben, csak ''vizsgálgattam''), a felszereltsége jónak mondható, de nem ajánlom az intel alaplapokat. Szűkös beállítási lehetőségek a bios-ban (semmi ''mélyebb'' beállíthatóság, tuning alapból nincs), olyan finnyásak PCI kártyákra/memóriákra, hogy az valami hihetetlen. Pl.: 5 hálókártya közül 1 volt hajlandó működni egy P2-es intel lapban. Más alaplapokban mind tökéletesen működött. Meg a másik aranyosság: rádugtam secondary slave-ként egy winyót (üres volt a secondary csatorna) és nem látta. Nem megy slave-ként, ha nincs egy master meghajtó is rákötve (átjumpereztem masterre, úgy ment). Más alaplapokkal miért nincs ilyen gond? Néhány Tuner/kamerakártyára érzékeny (abszolute nem indul), a memóriákra szintén. Ha ''egyszerű'' noname ramokkal próbálkozol könnyen pórul járhatsz. És semmivel sem stabilabb mint egy ASUS/MSI/Gigabyte alaplap, ha normális cuccokból építesz köré gépet. De ez csak az én véleményem. Szerintem nem igazán ér meg 30e FT-ot.
-
klepto
addikt
UP
-
klepto
addikt
Egy kis topicfelhozás, mert engem is érdekelne, hogy milyen egy Intel 865PERL lapocska, és megéri-e a pénzét. Az e-connectben 31475.-bruttó az ára.
-
bitfarkas
őstag
Akinek (akár csak közvetett) tapasztalata van a lappal, kérem, ossza meg velem.
Köszönettel: bitfarkas
Aktív témák
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz - Új, Bontatlan - Garancia
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest