Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
KSanya
tag
Az innovaKonvekt-O-Matic-ból is 2 méretű van, szerintem a kisebb az innovaRADI Single, a nagyobb az innovaRADI Dual-nak felelhet meg, de ez nem biztos, az Innovatek oldalán nem találtam erre vonatkozó információt (mondjuk nem vagyok túl jó németből), de gondolom ezért adtak ki egy nagyobbat is a Konvekt-O-Matic-ból
A nagyobb Konvekt-O-Matic ma került fel a honlapra, az ára 35000+ÁFA
Amennyiben szettet vásárolsz, akkor abban benne foglaltatik a ventillátor (PAPST márkájú) és egy 7V adapter, amivel a fordulatszámát és a hangját lehet csökkenteni. (ez egyébként kicserélhető 5V adapterre is, a még kisebb zaj érdekében)
Szerintem jónak mindkettő jó lenne (innovaRADI Dual és konvekt-O-Matic MAXI), a kérdés az, hogy a passzív radiátor mennyire jó hatásfokkal tudna működni nálad. Ez alatt azt értem, hogy a géped mennyire van szabadon, mennyire jár körülötte a levegő. ui. lehet hogy ha a gép a számítógépasztal oldalában egy akkora helyen van, ahol éppen elfér, akkor nem tud a meleg levegő eltávozni a radiátor közeléből, így nem biztos hogy túl jól működne a dolog -
KSanya
tag
Igazából az online bolt egy kicsit elhamarkodott ötlet volt, az új honlapon már nem is lesz megtalálható egyelőre.
Tehát kérdésedre válaszolva: nem tudom, egyelőre emailben, faxon és telefonon lehet rendelni.
elég ha elküldöd a termékek listáját amit rendelni szeretnél, és az adataidat pedig vagy az előleg fizetésénél, vagy az átvételnél adod meg.
Aktív témák
- Horgász topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi