Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
Nekem is voltak vele gondjaim, de kis utánanézés után rájöttem, hogy a TSysConf.xml okozza a gondot. Néha felülíródik #0-kkal, ilyenkor helyre kell állítani az eredetit, újraindítani az SPF-et és kész. Mondjuk régóta volt ilyen gondom.
Ha mindenképp váltani akarsz, akkor a Kerio-nak nézz utána. -
[w]
őstag
ááá, miért adod fel? inkább kérdezz itt: Bővebben: link, hátha tudunk segíteni!

-
luciferc
őstag
Bővebben: link
Ez a topik miért nem volt jó?? mert gondolom átolvastad és nem felelt meg -
OddMan
őstag
A Sygate Personal Firewall tűzfalat használtam eddig, de már tele van vele a hócipőm, hogy néha csak úgy magától kilépeget, meg néha nem indul el. Szal ez nem védelem ez így egy nulla.
Már több gépen is tapasztaltam ezeket, a hibákat. Légyszi mondjatok olyan ingyenes tűzfalakat, amiknek hasonló a tudásuk a SPF-hoz. Az SPF-et azért kedveltem meg a hibái ellenére, mert jól lehet konfigolni és külön szabályokat is fel lehet venni vele, meg könnyedén lehet tanítani.
Előre is köszke!
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már több gépen is tapasztaltam ezeket, a hibákat. Légyszi mondjatok olyan ingyenes tűzfalakat, amiknek hasonló a tudásuk a SPF-hoz. Az SPF-et azért kedveltem meg a hibái ellenére, mert jól lehet konfigolni és külön szabályokat is fel lehet venni vele, meg könnyedén lehet tanítani.