Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Most a faluban a szomszéd utcában komplett teő csere volt az egyik házon. Ukránok(!) csinálták, fogalmam sincs, hogy mennyibe kerülhetett, de 3 nap alatt leszedték a régit és feltüsszentették az újat.
"a masiknak meg 10-15m2-s, ahova tenylegesen ki is lehet ulni reggel kavezni
" nekem 20nm-es erkélyem van, tök jó kilátással, de egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor mentem ki pl vacsorázni rá az elmúlt 25 évben
Pedig igazából érné, most, hogy így beszélünk róla."ezt erre a szintre hozni eleve csilliokba kerul egy lakoegyseget nezve is, a teljes tarsashazat erre update-lni meg total felejto" - persze, hogy az. Még a paelprogram ami úgy jó volt, meg sok uniós támogatással esetleg, de sajnos ma már olyan előírások vannak, hogy nem véetlenül kerülnek csilliókba az új házak

-
t72killer
titán
válasz
hobizoli
üzenetére
"a felujitandos kegli az uj epitesu aranak 85-90%-nal tobbe ne keruljon a felujitassal egyutt se"
Pontosan, főleg úgy, hogy pár éve úgy ugrál leginkább felfelé az infla, mint az zistenp.csája. Azaz amit maximális pesszimizmus mellett felújítási költségnek gondolsz, arra lehet rájön még 20-30%. És ugye az IDŐFAKTOR: egy generálfelújítandót alsóhangon 1 évig nem tudsz használni: máshol bérelsz, sátorban nyomorogsz, másik ingatlan eladásával vársz/dupla rezsit fizetsz. Munkaidő, szabadság, családi idő helyett szakiknak könyörögsz, hogy ugyan csinálják már meg, amit 5x megígértek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- BMW topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Béta iOS-t használók topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Yettel topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
" nekem 20nm-es erkélyem van, tök jó kilátással, de egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor mentem ki pl vacsorázni rá az elmúlt 25 évben
Pedig igazából érné, most, hogy így beszélünk róla.