Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• karikusz

tag

válasz junkpod #4027 üzenetére

Az 1.0.8-at használja az apósom és a Párom is. Semmit nem mókoltam a GPS-szel. Feltettem az igo-t. Kimentem az utcára, GPS-t bekapcsoltam. igo-t elindítottam, majd a térképnél amikor még nem lőtte be magát akkor van egy műhold ikon. Azt megnyomod és látható, hogy milyen holdakat lát...stb. Szépen mennek ott is a piros "téglalapok" majd olyan 5-8 között átvált zöldre. Ilyenkor még vagy 15 percet ne piszkáld. Ezzel a módszerrel mindkettőjüknek utána max 1-2 perc alatt feláll a gps.

Itt jegyezném meg, hogy nem kell sim kártya sem hozzá, szóval nem kell net, nem kell semmit mókolni a beállításokkal, nem kell gps test program(ami elég gyakran bekavarja a GPS-ét a telefonnak). Szóval minden nélkül mennie kell. Ha nem megy akkor kuka a rom.

Ha jól emlékszem ez a rom az ami megy mind a kettőjüknek: http://www.needrom.com/mobile/v3-e-gps-fix-deutsch-rooted/

Mind a két telefonon közel egy hónapja tökéletesen megy. A párom sokat játszik, fotózza a kutyát, emailezik facebookozik, az após szintén fotózgat használja a GPS-t szóval tesztelve van..

Új hozzászólás Aktív témák