- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
sfbukfenc #16 üzenetére
Köszi a root tippet.Én is ezzel csináltam az enyémen a rootolást anno egy korábbi verzióval. Mióta megmutattam a rokonnak a v3-at (amúgy nőről van szó) ez a "szíve vágya". A héten csütörtökön már rendelem is DHL-lel neki. Már hetek óta gyűjtöttem a cuccot hozzá. Tapis CWM recovery. 1.0.4-es rom, SP Flash Tool, MTK DTools stb. De ha már 1.0.4-essel jönne, mint ahogy másnak is jött már, akkor csak rootolni kellene+ MUT-tal a CWM-et feltenni. Na ebben bízok. Annak idején flasheltem a "csoda" aTAB5-ömet, de ha nem muszáj akkor... Viszont megnéztem a colonelzap.blogspot-on a mintaképeket, hát az egy kissé riaszt. Az én tepsimmel azonos a kamera specifikáció+ az enyémben nem Sony érzékelő van és mégis... Ha én kiteszem Miracasttal - vagyis tükörkijelzőmóddal a 106 cm képátlójú TV-mre és jócskán ráhúzom a nagyítást (persze nem gyér fényviszonyok mellett készült a kép) messze nincs ennyi képzaj. A nappali képeken szinte semmi. Na de majd meglátjuk. Remélem nem leszek megnyúzva. Mert amúgy nekem is tetszik. Nem olyan mint az én Samura hajazó Zil platóm
, hanem tényleg egy jól sikerült design. A hangszórók zenénél tűrhetők?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest