Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
chicken
senior tag
azt is felraktam!! de most hirtelen a quick time nekiállt lejátszani az explorerben, bár nem kértem:))) és van hangja. Bár azért érdekelne, miért van 2 winampom.
a film: szó szerint a lapon levő szöveg elmondása egy dig kamerába Tóta W Árpád által. Én kedvelem az Indexet, de aszzem, ez egy kicsit mellément.
[Szerkesztve] -
up
senior tag
Nekem megy. Gspot szerint ''divx (same as wma) (0x0161) DivX Networks'' kodek az audio. Tegyetek fel 3.11alpha divxet, talán az megoldja.
-
nekem ment. bibibííí!
egyébként mi ez a film? -
chicken
senior tag
viszont: ma felfedeztem, hogyha egy file-ra jobbgomb, open with - select the program from a list, akkor a listában 2szer van a winamp.
-
chicken
senior tag
sziasztok,
akad-e valaki, aki megpróbálta letölteni az indexről Tóta w. árpád beszédjét? Merthogy nekem se media plaYerrel, se divx-szel nincs hangja. tehát megy, de nem szól. Az általuk felajánlott codec telepítése után sem - szeretném tudni, működik-e bárkinek is.
[Szerkesztve]
SZERKESZTVE???
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Projektor topic
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest