Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Aktív témák
-
Lunatic
aktív tag
asusv7700ti 32mb tvout.
3 kimenet, 1 vga, 1 composit, 1 svideo.
kb. 12m coax a videóig.
composit out -> video in.
tvtool, mozinézés, elégedetlenkedés a képminőség miatt. hanggal szinkronban csíkok stb. és nagyon rázott, a gépnél is (főleg ott).
Rövid próbálkozás után feladtam, sejtettem, hogy ennek még lesz böjtje, másnap már nem indult a gép, vidkártya át a másikba, ott se indul, gótu kuka.
Népi megfigyelésem, hogy az internal tvtunerek, _mindig_ nagyon ráznak, nem is ajánlott a vga melletti slotba tenni közvetlenül.
Tvoutos videokártyákkal, ha van svideo kimenet, célszerűbb azt használni.
Létezik átalakító egyébként, mostani Leadtekemen nincs is composit kimenet.
Nem is csodálom btw. :(((
L. -
Lunatic
aktív tag
-
Lunatic
aktív tag
Tényleg nagy különbség van a között ha ''sekép-sehang'' a cucc, vagy ha már akár a monitor beindul és ''eljutunk a BIOS-ig''.
Velem az első történt meg egyszer, teljesen megmagyarázhatatlan parajelenségek közepette. Este még vígan dolgoztam, másnap reggel folytatnám, nade nem.
A gép máshogy gondolta, bekapcs után hosszú egyenletes, szaggatott sípoláson kívül másra nem volt hajlandó. Módszeresen elkezdtem kikapkodni a kártyákat, már csak a vga maradt, cserélem egy pci-re, a sípolás marad. hmm.
Mitől feküdt volna el alaplap/proci?
Kiveszem a házból, csak egy kósza ötlet, az asztalon rádugom a tápot, és láss csodát...beindul. Visszarakom az egész gépet, módszeresen szűrve a kártyákat, mindegyikkel külön, gyönyörűen beindul.
Ezt két külön gép is eljátszotta velem, egy noname pIII-800 és az én xp1600+om kr7 alaplappal. Azóta se tudom megmagyarázni, kiváncsi vagyok PH-ban találkozott-e már vki hasonlóval.
Ja és mégvalami, bár offtopik, de jó tanács, a mai napi ''ön tudta-e''. :-)
Saját tapasztalatból, persze. :-) Szóval tvoutos videokártyák nagyokat tudnak garázdálkodni sajna, ha a tvout használatban van és meglehetősen (5m+) hosszú a kábel (coax). Legalábbis én már nem egyszer éreztem, hogy eléggé ráz a dolog, ha össze van kötve a videoval. Egy asus gf2ti bele is halt a mókába..:-(
Itt persze a kábel a ludas, de akárhogy forrasztom, mindig marad benne ''kóboráram''. :-I
Szóval csak óvatosan az atx-el, mindig áram alatt. :-/
L.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks Enthoo Pro
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest