- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
Botigta #14602 üzenetére
Korábban én is üzemeltettem egy ingyenes tárhelyen egy mindent egy helyre összegyűjtött fórumot, de az üzemeltető beadta a kulcsot, és a több évi munka oda lett. Minden előzetes figyelmeztetés nélkül megszűnt (bár korábban sem lehetett mentést készíteni róla). Egyrészt saját pénzen nem áll szándékomban újra kezdeni, másrészt a munkát sem kezdeném elölről. Van itt más olyan fórumozó is, aki hasonlóval próbálkozott, gondolom majd jelzi neked. Ha nem, akkor megtalálod ebben a topikban.
Ez még működik, szerintem ez is elég jó hely. [link]
Persze ha mindenhez hozzá akarsz férni, akkor célszerű itt is regisztrálni. Mivel elég síkos a terep, a legtöbb helyen elvárják ahhoz a regisztrációt, hogy mindent láss.Doky1988
Feltételezem ennek az az oka, hogy személyautóhoz csak egyféle beállítás szükséges, a TIR-ből meg rengeteg féle létezik(szélesség, súly és hasonlók szerint). Ettől még indulhatna egy default beállítással, lehet hogy van is ilyen, csak mivel én nem kamionozok, ezért nem is tudok róla (igazából nem is érdekel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Tippmix
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Politikai mémek
- Vicces képek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest