Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jigga
csendes tag
Nah látom vannak akik eléggé félreértenek...
Nem azt mondtam h csak a külföldi a jó meg csak a jó buxákkal,verdákkal és fuxokkal tömött klippek. Pont azt mondtam (aki figyelmesen elolvasta) h Oglival is az a baj h azt hiszi ennyi elég egy klippbe és egyáltalán nem figyel a szövegeire. Szvsz sem minden külföldi előadó jó cs én spec találtam köztük nagyon nagy lirikusokat meg nagyon jó zenészeket vagy olyat aki mind2. Csak plnek ott volt 2Pac és Biggie Smalls (R.I.P). 50Cent eléggé nagyképű viszont tagadhatatlanul jók a rímei és pörgős, ütemes a szövege. Kanye West szövegileg gyengébb de profi zenei producer. Tudnám így folytatni a sort, de sokáig tartana.
Összegzésül annyi h nem a szemfényvesztő csili-vilit tartom fontosnak. Annyit mondtam h az igényes rap az az értelmes, technikás szövegelés és a professzionális zenei produkció egyvelege számomra. Így születnek olyan számok amikre 100adszorra is ugyanúgy táncolok vagy nevetek vagy sírok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Társasjáték topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem azt mondtam h csak a külföldi a jó meg csak a jó buxákkal,verdákkal és fuxokkal tömött klippek. Pont azt mondtam (aki figyelmesen elolvasta) h Oglival is az a baj h azt hiszi ennyi elég egy klippbe és egyáltalán nem figyel a szövegeire. Szvsz sem minden külföldi előadó jó cs én spec találtam köztük nagyon nagy lirikusokat meg nagyon jó zenészeket vagy olyat aki mind2. Csak plnek ott volt 2Pac és Biggie Smalls (R.I.P). 50Cent eléggé nagyképű viszont tagadhatatlanul jók a rímei és pörgős, ütemes a szövege. Kanye West szövegileg gyengébb de profi zenei producer. Tudnám így folytatni a sort, de sokáig tartana.