Új hozzászólás Aktív témák
-
jigga
csendes tag
Nah látom vannak akik eléggé félreértenek...
Nem azt mondtam h csak a külföldi a jó meg csak a jó buxákkal,verdákkal és fuxokkal tömött klippek. Pont azt mondtam (aki figyelmesen elolvasta) h Oglival is az a baj h azt hiszi ennyi elég egy klippbe és egyáltalán nem figyel a szövegeire. Szvsz sem minden külföldi előadó jó cs én spec találtam köztük nagyon nagy lirikusokat meg nagyon jó zenészeket vagy olyat aki mind2. Csak plnek ott volt 2Pac és Biggie Smalls (R.I.P). 50Cent eléggé nagyképű viszont tagadhatatlanul jók a rímei és pörgős, ütemes a szövege. Kanye West szövegileg gyengébb de profi zenei producer. Tudnám így folytatni a sort, de sokáig tartana.
Összegzésül annyi h nem a szemfényvesztő csili-vilit tartom fontosnak. Annyit mondtam h az igényes rap az az értelmes, technikás szövegelés és a professzionális zenei produkció egyvelege számomra. Így születnek olyan számok amikre 100adszorra is ugyanúgy táncolok vagy nevetek vagy sírok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robot fűnyírók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest