Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Igazándiból kérdezz meg egy 3. , 4. évest emlékszik e az elsős anyagra.Nagy részük nemmel válaszol.És ehhez még drog se kell.Úgy elfelejti az ember az ilyen dolgokat , hogy ihajjj...SZóval drog nélkül is rövid távú memóriába kerül sokminden.AKkor annak volt értelme?Ezen hosszan lehetne vitatkozni, de nem érdemes.
-
Loopus
tag
Vannak hatékonyabb (és mellesleg legális) cuccok is, amik segíthetnek. Ilyen pl a buerlecitin (kis kapszulákban lehet gyógynövényes boltokban kapni), de ezt érdemes legalább két héttel a megmérettetés előtt elkezdeni szedni (szóbelire még jó lehetsz vele). Mellé mondjuk egy kis Magne B6 (hogy jobban bírd a stresszt), ha meg ébren kell maradni akkor a már mások által említett koffeintabletta. Meg különben is szintetikusok
...
-
_Volkovy_
nagyúr
Ne vesszetek össze ilyen hülyeségen..
-
tildy
nagyúr
DEN:az okoskodó hozzászólásoktól ment fel az agyvizem.Nem arról van szó, hogy majd én megvilágosítom valakinek az agyát is, hanem arról, hogy a srác tényeket vár, és nem fikázást.
Az itt lévők többsége pedig mást se csinál csak átveszi a south parkos szöveget: Fújj drog, a drog rossz.Drugs are bad...Pedig ez abszolúte nem igaz.Pont úgy ahogy az ellenkezője sem.
Én tényeket mondtam:Egy ismerős pl. utálta a digitet, de speedtől úgy rápörgött , hogy meg is értette, és emg is építette.De gondoom utána el is felejtette.
[Szerkesztve] -
Vazze...
Milliónyi ember le tudott már érettségizni mindenféle drog nélkül. Persze a drogozásra mindig lehet indokot találni, ugyanúgy, mint az ivásra...
Egyszerűen őrületnek tartom, hogy a mai fiataloknak ilyen BAROMSÁGokon jár az eszük, miközben a tanulás smafu! -
-
turho
addikt
-
peace&love
aktív tag
Igyál kávét, vagy energiaitalt azt jólvan. Meg egyél szőlőcukrot, csokit. Meg magnéziumot.
Nem egy fazont ismertem aki végigtanult speed-del napokat, aztán a vizsgán meg kifingott, mert addig bírta... Nem éri meg.
Ha már ilyen szintetikus sz@rságokat akarsz enni, legalább a partyn csináld, és szórakozásból... különben is, ha nem akarsz kinos esetek részese lenni, meg a rendőrségre-bíróságra-drogambulanciára járni akkor ne kacérkodj ilyesmivel.
Különben is teljesen taccsravágja az ember idegeit, még ha fizikálisan bírja is, és neadjisten megállja hogy ne szokjon rá dúrvábban akkor is.
kb ennyi. -
tildy
nagyúr
Látom az itt írkálóknak a szája nagy, és azt sem tudják miről beszélnek.
A topicnyitó kérdésére: igen jobban megy atanulás, éberebb vagy,jobban figyelsz a tananyagra.ELég ismert főiskolai körökben ,mint vizsgadrog.Én sosem éltem vele, de volt olyan aki igen.Én is csak hallottam egy ilyen körökben járatos ismerőstőla hatásmechanizmust.
A lényeg, hogy meg tudod tanulni a dolgokat vele, de már másnap nem emlékszel a felére sem
Van akinek megéri, én nem szeretem azonban az ilyen eszközöket.
AKi meg azt mondja, hogy szétrohad az agy, stb. az még életében nem próbált semmilyen drogot, és halvány lila fogalma sincs mi mit csinál.
Én nem ajánloma speedet, sőőőt -
anulu
félisten
nálma KV + koffeintabletta + cigi kombó a nyerő. drogokat alapból úúútálom.
-
Brae
őstag
Amúgy nem poénnak szántam a topicot
-
bcs
aktív tag
igaz, sőt a csajok is jobban buknak majd rád, és a bkv ellenőrők sem kapnak el soha.
-
Szeke
senior tag
Nem. Amióta need for Speed-ezek, nincs időm tanulni. Tehát az állítás nem igaz.
-
_Volkovy_
nagyúr
Mármint egy száguldó autóban jobban lehet tanulni?
-
Brae
őstag
A topiccímben feltett kérdésemre várom hozzáértő válaszotokat.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Ukrajnai háború
- Projektor topic
- Drum 'n' bass
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest