Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabu
tag
Pár hét múlva igyekszem majd beszamolni a tapasztalatokról, addig talán egy nagyobb bringázás és egy gyalogtúra is összejön
!
Jelenleg kb. napi átlag 4%-ot merül, úgy, hogy minden be van kapcsolva és elég gyakran ránézek, tegnap számlapokat állítgattam rajta sokaig.
Ejjel nem hagyom a kezemen, ahhoz túl nagy, de reggel egyből felveszem és azzal vár, hogy összefoglalja az előző napot, meg beszámol a várható időjárásról...
A kijelző szerintem félelmetesen jó, nálam az Instinct azert sem jöhetett szóba, mert kell az offline térkép funkció, egy érinteserzekeny kijezőn...
Amúgy ami vicces, hogy érzésre a szíja is sokkal tartosabb lesz, mint a Garminok számomra túl puha és így gyorsan kopó szíjai...
Nagyon jók a Garminok, de szerintem is nagyon elszálltak árban és ami engem még nagyon tud zavarni az az, hogy a legtöbb model nagyon csúnyán öregszik ( tok, szíj... ), viszonykag rövid idő alatt...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyobb és élesebb kijelző, jobb üzemidő és több tárhely az Amazfit új extrém órájában.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest