Hirdetés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabu
tag
Pár hét múlva igyekszem majd beszamolni a tapasztalatokról, addig talán egy nagyobb bringázás és egy gyalogtúra is összejön
!
Jelenleg kb. napi átlag 4%-ot merül, úgy, hogy minden be van kapcsolva és elég gyakran ránézek, tegnap számlapokat állítgattam rajta sokaig.
Ejjel nem hagyom a kezemen, ahhoz túl nagy, de reggel egyből felveszem és azzal vár, hogy összefoglalja az előző napot, meg beszámol a várható időjárásról...
A kijelző szerintem félelmetesen jó, nálam az Instinct azert sem jöhetett szóba, mert kell az offline térkép funkció, egy érinteserzekeny kijezőn...
Amúgy ami vicces, hogy érzésre a szíja is sokkal tartosabb lesz, mint a Garminok számomra túl puha és így gyorsan kopó szíjai...
Nagyon jók a Garminok, de szerintem is nagyon elszálltak árban és ami engem még nagyon tud zavarni az az, hogy a legtöbb model nagyon csúnyán öregszik ( tok, szíj... ), viszonykag rövid idő alatt...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyobb és élesebb kijelző, jobb üzemidő és több tárhely az Amazfit új extrém órájában.
- OnePlus 11 - Spigen Tough Armor telefontok, fekete
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- NOMAD ÉS EPICO iPhone 16 Pro Max Bőrtok
- Apple Magsafe töltő eladó
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest