- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pharao
csendes tag
Nem tudom hogy segithet-e, de én már olyat is hallottam hogy valaki akinek volt (talán még van) kutyája, megunta hogy a kutya mindig megharapta. Igaz hogy sokszor csak épp hogy, és játékbol, de ha erős, az is tud fájni. Akkor ugy gondolta ''elmagyarázza'' a kutyának hogy az neki fáj. Hát igen de hogyan? Arra jutott (sose gondoltam volna) hogy mikor a kutya megint megharapta, akkorát harapott vissza mint ha grill csirke lett volna. És azóta a Kutya nagyon tiszteli (és talán kerüli is).
A történet igaz, de nem tudom mennyire jó megoldás. -
pharao
csendes tag
Bocsánat ha nem olvastam végig az egészet, és mégis bele pofázok.
Ha egy kutya megharap valakit, minden féle képpen el kell menni az elsősegéjre. Főleg ha a kuty nincsen rendben az oltásokkal, ami önmagában probléma és büntetendő (törvény szerint). Ha a kutya hajlamos az agresszióra, még a gazdáival szemben is, akkor szerintem meg kell kérdezni egy jó állatorvost, aki biztosan meg tudja állapitani hogy betegség-e (altalános), vagy nem. És akkor majd ő nyilatkozik hogy mit kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest