Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok tanácsot adni, hogy miképpen lehetne javítani a helyzeten:
adott T420 Intel centrino advanced N 6205 gyári wifi kártya a laposban.
Egyszerűen nem bírok normális letöltési sebességet kicsiholni a T420-ból. 100/50Mbps digi net mellett a legjobb amit sikerült kihozni 30/20Mbps volt, de előbb mérve is 12/11Mbps volt csak.
A router tuti jó, ugyanott egy régi N-s asus broadcom chippel simán hozza a 60/40Mbs-t (6 éves gép!)a T420 300Mbs adatátviteli sebességet jelez az állapotnál, de mégis szar a sebesség wifin.
Próbáltam a system update által feltett driverrel, a legújabb inteles driverrel, mindig ez a helyzet.....
Van erre valami orvosság? Milyen drivert ajánlatok? Linket kérhetek?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Bunt
csendes tag
válasz donjohnson #82693 üzenetére
Próbáltam, nem segít. Igen sokan vagyunk az éterben, de épp ezért próbáltam olyan 40MHz-es sávot találni, ami "kevésbé" foglalt (13. csatorna és 40MHz alatta).
De mondom, ugyanott, ugyanakkor egy régi kommersz Asus Broadcom chipes régi wifi lazán jön stabilan min. kétszeres, de van, hogy 4x-es le és feltöltési sebességgel!!!
Lehet, hogy hardvergond?
Ti milyen drivert használtok 6205-höz?
Win7 eredeti 64 bites drivert tudnátok linkelni?15.17.0.1 Intel drivert használok most.
[ Szerkesztve ]
-
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen memória elmuzsikálna a meglévő 1333MHz-es 4GB RAM-om mellett T420-ban?
Köszönöm.
-
Bunt
csendes tag
válasz LamerGyuri #82837 üzenetére
Szia!
Köszönöm kérdésed, jól vagyok! Nem az amazonról szeretném nyilván megvenni, csak hirtelen ezt a linket találtam!!!
A kérdésem az, hogy T420 szereti-e?
Tudom, hogy a meglévő 1333MHz mellett az is csak 1333MHz-en üzemelne, de ez nem zavarna, ha működbe... -
Bunt
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Magyarországon 2018-ban vásárolt L570 ThinkPad masina. Olyan gond van vele, hogy egyszerűen nem lehet normális színbeállítást eszközölni a kijelzőjén, egyszerűen nem bírtam piros színt megjeleníteni. Minden drivere naprakész.
Biztosan kijelenthető, hogy valami gond van vagy a videokártyájával vagy a kijelzőjével, mert két ilyen gépet is vettünk egy időben, a másiknak szép színei/kontrasztja van, ez beállíthatatlan.Tudtok Ti esetleg ilyen gyakrabban jelentkező hibáról?
A gép még garanciális. Ki lehet erőszakolni Lenovotól helyszíni szervizbe szállítást majd javítás utáni visszaszállítást?
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Metal topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- LG LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs