Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alvin_ti4200

félisten

válasz Ed_007 #99361 üzenetére

A mostani 1.8 kg-os notebookja helyett könnyebbet szeretne vagy maximum hasonló tömegűt. A Legion Y530 így is 2.1 kg, egy W540 pedig overkill minden szempontból, plusz garancia már egyikre sincs, ami probléma, mivel 3-4 évig azért meg szeretné tartani. Mivel egy törékeny lányról beszélünk, nem fog közel 3 kg-os monstrumokat cipelni, that's for sure :( Nézegettem én is T570-et (egy darab van jelenleg eladó), de processzor erőben elég nagy kompromisszum lenne, videokártya meg kaka az összesben. Arról nem is beszélve, hogy mindenképpen újat szeretne, így előbb fogom meggyőzni egy Y530-ról, mint egy 3 éves ThinkPadről - és boldogabb is lenne az előbbivel az a helyzet. Valahol egyet értek Veled, de az ő fejével kell gondolkodnom bizonyos szempontokat illetően.

Tikakukac: tudom, hogy a szerviz egy rakás szar, de a gépek többsége, amiket az elmúlt napokban végignéztem, szintén az :( Egyszerűen elképesztő, hogy 300 ezer forint környékén nincs vállalható 15"-os gép, amiben normális processzor, cserélhető háttértár, bővíthető memória, kiváló és teljes értékű billentyűzet, életképes videokártya és normális IPS kijelző van. Amit nem tudtam élőben megnézni az a Dell Latitude 5590, az még rajta van a listán, mint esélyes, bár nyilván más liga, mint egy Y530 speckók tekintetében.

Új hozzászólás Aktív témák