Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- potyautas: Aktiviti
- bambano: Bambanő háza tája
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
bigrock
üzenetére
Bakker

Más: nem lenne jó szerintetek összeszedni egy listába, hogy milyen hdd, ssd, ram stb működik melyik Thinkpadben és melyik nem, vagy melyikkel vannak gondok? Így ha valaki keres pl ssd-t, csak átnézné a listát és megvenné ami másnál már tuti bevált. Vagy nincs ennek semmi értelme? Csak azért gondoltam erre, mert olvastam itt párszor már, hogy bizonyos ssd-k néhány típusban nem működnek jól, meg most egy ram-al én is megszívtam, elvileg teljesen kompatibilis a gépembe, mégis vacakol, pedig nincs semmi baja, le volt tesztelve, meg egy dell notiban azóta is remekül teljesít...
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest