Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Nekem nem BGA-hiba volt, teljesen random módra fagyott a gép, nem függött mozgatástól a dolog. Ráadásul semmi csíkozás vagy hasonló nem volt, egyszerűen csak egy idő egyáltalán nem volt hajlandó elindulni a gép. Elsőre a BT modul hibájára gyanakodtam, mert XP alatt akkor fagyott, amikor azt használtam, de Ubuntu/BT off alatt is csinálta, tehát azon kívül, hogy az alaplap megadhatta magát a hajszálrepedéseknek, nem volt más ötletem. Az alaplapcsere meg valszeg drágábbnak bizonyult volna, mint a T43p-re váltás.
Az alkatrészek elég nagy részét meg még meg se hirdettem... Eddig a RAM-ok és a CPU kelt el, meg a nekem felesleges 3 db pótakkut hirdetem. A ház többi része (mínusz kijelző), új állapotú palmrest+touchpad, egy billentyűzet, hűtő, Atheros wlan modul, Bluetooth II modul még megvannak.
A T43p-hez meg most fog pár napon belül érkezni az új hűtő, egy, a Tiedhez hasonló second skin, meg egy UB2K SATA HDD caddy. Ja meg 2 db vinyó Khaal fórumtárstól. Meg akarom végre csinálni a dokkoló köré kiépített rendszert, amit már régen terveztem, de soha nem vittem végig teljesen: egy T4x és egy X3x Thinkpad, amelyek tetszés szerint rátehetőek a dokkolóra, amiben van nagy vinyó, hangkártya, rá lehet kötni hangfalat, külső monitort (igaz, utóbbit csak D-Sub-on tudja az X30/X31/X32 kezelni).
Igaz, ennyi ráköltendő pénzért már majdnem T400-at vehetnék, de egyrészt ezeket apránként szerzem be (gyakorlatilag az X32 kellene, meg egy újabb monitor), másrészt továbbra sem vagyok odáig a widescreen notikijelzőkért, harmadrészt pedig előnyben részesítem a Thinkpad-ek patinásabb, "klasszikus" korszakából származó darabjait. Ez kicsit ahhoz hasonló, mint amikor Walt Kowalsky (akarom mondani Clint Eastwood) hobbiból tökéletes műszaki és esztétikai állapotban őriz meg egy 1972-es Gran Torinót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest