Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Chaser #86443 üzenetére
dolgoztam pár számtechboltban meg szervizben, ismerek is pár szervizest, szóval no
Nana, ezt azért ne hozzuk fel érvnek, hasonlót szembe tudnék én is szögezni.
Magad írtad korábban, hogy hosszú idővel ezelőtti tapasztalataid vannak, azóta nem használtad a Memtest-et.
Ettől még lehet tök valid, amit mondasz, csak azt hittem, hogy esetleg tudsz valami konkrétumot írni, hogy mondjuk szarul írták meg a Memtest-et, ami miatt mégsem alkalmas a célfeladatra vagy valami. Azért egy folyamatosan fejlesztett programról beszélünk, régi verziók alapján megítélni kissé olyan, mint mondjuk a Windows ME alapján szidni a Windows 10-et.
Az én saját tapasztalatom (ami egészen friss, mert rendszeresen használom a Memtest-et) az, hogy ha figyelembe vesszük az ilyen dolgokat, mint ez, akkor teljesen jó céleszköz. YMMV persze.
Metal01:
Ott a Hiren’s BootCD. Pendrivera vagy egy CD-re felpakolni. Még az OS betöltése előtt lehet vele tesztelni. Van rajta Prime is
Ez épkézláb ötlet.
Van valami hely ahonnan színprofilt lehet letölteni TP-hez?
Notebookreview tesztekben nem szokott lenni színprofil?
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest