Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz Chaser #86443 üzenetére

dolgoztam pár számtechboltban meg szervizben, ismerek is pár szervizest, szóval no

Nana, ezt azért ne hozzuk fel érvnek, hasonlót szembe tudnék én is szögezni. :) Magad írtad korábban, hogy hosszú idővel ezelőtti tapasztalataid vannak, azóta nem használtad a Memtest-et.

Ettől még lehet tök valid, amit mondasz, csak azt hittem, hogy esetleg tudsz valami konkrétumot írni, hogy mondjuk szarul írták meg a Memtest-et, ami miatt mégsem alkalmas a célfeladatra vagy valami. Azért egy folyamatosan fejlesztett programról beszélünk, régi verziók alapján megítélni kissé olyan, mint mondjuk a Windows ME alapján szidni a Windows 10-et.

Az én saját tapasztalatom (ami egészen friss, mert rendszeresen használom a Memtest-et) az, hogy ha figyelembe vesszük az ilyen dolgokat, mint ez, akkor teljesen jó céleszköz. YMMV persze.

Metal01:

Ott a Hiren’s BootCD. Pendrivera vagy egy CD-re felpakolni. Még az OS betöltése előtt lehet vele tesztelni. Van rajta Prime is

Ez épkézláb ötlet. :R

Van valami hely ahonnan színprofilt lehet letölteni TP-hez?

Notebookreview tesztekben nem szokott lenni színprofil?

Új hozzászólás Aktív témák