- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Socket P van a T61-ben. A foglalatok miatt amúgy az Intel elhúzhat a sunyiba. Egyes CPU-k a Socket P-ben nem működnek, valamennyire mondjuk érthető, mert gondolom az FSB szerint akarták a fizikailag másmilyen foglalattal elválasztani a különböző típusokat. A trükk a foglalat sarkában a sarki 3 tű elhelyezkedése. Socket 479, Socket M, Socket P, ezek nagyrészt egyformák (fizikailag, elektronikailag nem), csak abban különböznek, hogy 2 tű másképpen hiányzik belőlük (a sarki tű mindháromban hiányzik). A Socket P-ben azok a CPU-k nem működnek, amelyeknek ott van tű, ahol a foglalatban nincsen lyuk (nyilván). Ezek azok a CPU-k, amelyek Socket M-esek. A Socket M-ben pedig az összes, Socket P-s nem működik. Az L7700-ból szerintem csak Micro-FCBGA van (ez ugye a golyós-nemcserélhetős, ráadásul tudtommal 479 "tűs" -golyós-, tehát sem a P-be, sem az M-be nem menne bele, max. ha azt a 2 "tűt" kihagyja az ember...). Azaz ezeket ráforrasztják az alaplapra, ahol ilyen van a gépben. Te hol láttál másmilyet?
A csávesznek nem tudom, hogyan indult el a Socket P-s U7700, Socket M-ben, mert fizikailag nem megy bele.Bár, mivel tudtommal elsősorban az FSB miatt lettek elkülönítve ezek a foglalatok, talán ha azt az egy tűt eltávolította (nem tudom, van-e szerepe a fizikai kialakításon kívül), és az alaplap/chipset amúgy kezeli a CPU-t, akkor éppen működhet is.
-
Prom
tag
szia!
Nekem csak annyi hozzá füzni valóm lenne mint már irtam hogy amit nézel procikat
azok mégha tokozásban megfelelö lenne mert ugye most ezt kutatod..
De akkor is vedd figyelembe hogy ezeket a procikat L****, SU**** amik 20 alatti TDP vel rendelkezik azok a thinkpadekben integráltak az alaplapra.. söt legtöbb notiban..
Én elég kizártnak tartom hogy bármi ilyesmi jó lenne a T61esedbe..
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo 3DS és DS topic
- PlayStation 1 / 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest