- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Socket P van a T61-ben. A foglalatok miatt amúgy az Intel elhúzhat a sunyiba. Egyes CPU-k a Socket P-ben nem működnek, valamennyire mondjuk érthető, mert gondolom az FSB szerint akarták a fizikailag másmilyen foglalattal elválasztani a különböző típusokat. A trükk a foglalat sarkában a sarki 3 tű elhelyezkedése. Socket 479, Socket M, Socket P, ezek nagyrészt egyformák (fizikailag, elektronikailag nem), csak abban különböznek, hogy 2 tű másképpen hiányzik belőlük (a sarki tű mindháromban hiányzik). A Socket P-ben azok a CPU-k nem működnek, amelyeknek ott van tű, ahol a foglalatban nincsen lyuk (nyilván). Ezek azok a CPU-k, amelyek Socket M-esek. A Socket M-ben pedig az összes, Socket P-s nem működik. Az L7700-ból szerintem csak Micro-FCBGA van (ez ugye a golyós-nemcserélhetős, ráadásul tudtommal 479 "tűs" -golyós-, tehát sem a P-be, sem az M-be nem menne bele, max. ha azt a 2 "tűt" kihagyja az ember...). Azaz ezeket ráforrasztják az alaplapra, ahol ilyen van a gépben. Te hol láttál másmilyet?
A csávesznek nem tudom, hogyan indult el a Socket P-s U7700, Socket M-ben, mert fizikailag nem megy bele.Bár, mivel tudtommal elsősorban az FSB miatt lettek elkülönítve ezek a foglalatok, talán ha azt az egy tűt eltávolította (nem tudom, van-e szerepe a fizikai kialakításon kívül), és az alaplap/chipset amúgy kezeli a CPU-t, akkor éppen működhet is.
-
Prom
tag
szia!
Nekem csak annyi hozzá füzni valóm lenne mint már irtam hogy amit nézel procikat
azok mégha tokozásban megfelelö lenne mert ugye most ezt kutatod..
De akkor is vedd figyelembe hogy ezeket a procikat L****, SU**** amik 20 alatti TDP vel rendelkezik azok a thinkpadekben integráltak az alaplapra.. söt legtöbb notiban..
Én elég kizártnak tartom hogy bármi ilyesmi jó lenne a T61esedbe..
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- Új Thinkpad X1 Carbon 12th, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 155U, 32GB, 512GB NVMe, ujjlolv, IR kam, ADP gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest