Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tikakukac #73167 üzenetére
Ja, azt hittem, éltalában beszélsz. Ezt írtam, hogy elvileg a PCIE energiagazdálkodás volt felelős ezért )jó hogy eszembe juttattad, bekapcsoltam) aztán majd meglátom.
"Egyszerűen nincs semmilyen energiatakarékos megoldás rájuk. "
? Sztem van powersave...De mondjuk most akkor ez olyan, hogy a windóz jó, de a 8-as annyira, hogy nem megy rendesen a gépeden?
Nekem eddig a legszerelhetőőbek a netbokok voltak
Alja le, és ott van minden
TP-ben a fontos dolgok szerencsére elérhetők, de amikor haverén a jack csatit kellett újraforrasztani, az macera volt :S@soldi3r : Hát az előző munkahelyemen akadtak ipari gépek Linuxszal - pasztázó, AOI. Ipari használatra windóz környezetben persze hogy nem jó, de mi van, ha valaki Unix környezetre épít? Van ilyen.
@Mindenhova : Instabil?
Hát nekem fordítva jött le. De ha nem tetszett, miért szenvedtél?
Nálam 2006-7 körül volt pár év vegyes Linux-win használat, aztán azóta Suse, később Ubi. És nem muszájból.
Különben pont az Ubira szokták mondani, hogy instabil - ezt sem veszem észre, de tényleg az egyik legfelhasználóbarátabb (az új Süsük mellett)
Mondjuk azt sem írtad, mikor volt ez. Egy mai Ubi teljesen más, mint akár 3 éve.@dying_star : Áh, ezeknek mindegy...
Egyébként a nagy kedvenc, hogy Linuxokon leennek a frissítések a háttérben, melóhelyen meg néha fél óra mire a Win8 frissül újraindulás közben, addig meg a melós vár. -
válasz
Tikakukac #73167 üzenetére
Nem egészen ugyan azon a T420-n dualbootba nálam a frissen telepített windows 7 3 óra (felesleges hülyeségek itt is lelőve, megfelelő driverek fenn vannak), a rendesen konfigurált suse 3,5-4 óra, felhasználás: netezés és programozás. Miután ezen nem játszok le is töröltem a windowst.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Chrome
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest