Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac
üzenetére
A fotóimat alapból nem tárolnám az SSD-men, azok a külső USB-s adatwinyómon vannak. Szóval ott az SSD-vel nem lennék kinn a vízből.
Tény, előfordulnak szituációk, amikor nagyon jó szolgálatott tesz az SSD, ez kétségtelen. De nálam átlagos használatnál sok hátrányát nem érzem a winyónak, netezek, PDF-eket olvasgatok, programozok, fotókat szerkesztek, word/excel....
Én mikor vettem is vártam a "kilövést", dejó, de gyors lesz, mindenki mennyire áradozik róluk, hát, finoman szólva is csalódott voltam a korábbi RAID0 tömböm után... Nagyon jó cucc, de korántsem akkora durranás, mint ahogy be van állítva.
A második bekezdés... Mint már írtam, itt figyel a hátam mögött a 128GB-os Samu 840 PRO SSD, csak nem szereltem be a T420-ba, hogy tudjam tesztelni a winyót, amivel kaptam, jó-e, és lusta voltam motiváció hiányában még betenni és rendszert tenni rá.

Persze, ez így van, a dolgok kopnak, mi öregszünk... Csak az nem mindegy, milyen sebességgel.
Az egészségünk is lassabban fogy el, ha vigyázunk rá, és a billentyűzet is a világból kimegy, ha nem püfölöd. Ahogy az SSD is rengeteg időt elmegy, ha nem ramnak használod.
Szóval, én elfogadom a természetesen kopást, de továbbra is figyelni fogok a cuccaimra, ne kopjanak a szükségesnél gyorsabban. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- Asus G14 GA402RK -2TB 990 PRO, 6800S,16GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Szóval, én elfogadom a természetesen kopást, de továbbra is figyelni fogok a cuccaimra, ne kopjanak a szükségesnél gyorsabban.