Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
Chaser
üzenetére
"Egyébként ha meg nincs benne olyan funkció akkor le se lehet tiltani, vagy nem?"
Ezen és is agyaltam.
Bios modolással vagy valamivel, nem tudom. Nincs sok tapasztalatom ezekkel a gépekkel, nem vagyok szervvizes. Egy N7010 az a bizonyos Dell. Most néztem és nem találtam benne pl olyat hogy milyen videokártya van benne. Nyilván tudom mi van benne, de biosban semmi infó.Tikakukac: Hát gondolom hogy az üzleti széria az más lehet. De ez amiről írok az pont Inspiron ügye. Tudom elég gáz gép. Nem is az enyém. De hogy lehet úgy eladni egy ilyen gépet, hogy ne vágd át azt aki megveszi? Költői kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Bios modolással vagy valamivel, nem tudom. Nincs sok tapasztalatom ezekkel a gépekkel, nem vagyok szervvizes. Egy N7010 az a bizonyos Dell. Most néztem és nem találtam benne pl olyat hogy milyen videokártya van benne. Nyilván tudom mi van benne, de biosban semmi infó.