- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz
HarryPotter #5735 üzenetére
Hál istennek megoldodott a probléma
Leszedtem minden wifi drivert,az USB-s wifi driverjét is.MInt kiderült a no-1802 programocskát egyszerü törölni,csak aksit ki kell venni és az elemet le kell huzni pár másodpercre.Ilyenkor reseteli a CMOS-t és érvénytelenití a no-1802-es bejegyzést,és elkezdek mindent elöröl!Na de ezután jött a megelepetés mert ezután nem akarta elfogadni a no-1802 hacket igy az uj kártyával el sem indult a gép. Állitolag(!) a BIOS csak egyszer fogadja el ezt a no-1802-es hacket,csak akkor lehet ujra aktiválni ha uj BIOSt kap.Szóval ovatosan ezzel a no-1802-vel!!!
Visszavittem az eladonak,ö többet értett hozá mint az én kevéske tudásom.Pontosan nem tudom mit csinált vele,állitólag linux alatt át lehet irni a mikrokodját hogy ugy nézzen ki mint ha gyári IBM termék lenne,vagy valami ilyesmi.Azóta minden rendben,felismerte a gép,telepitettem és most már ezzel a wifi kártyával irok
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest