Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz
Apollyon #39811 üzenetére
Na de ez egy 17" W700, oda befér. A 15.x" modellekbe ez sehogy se férne be. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen billentyűzet annak jó, aki megszokta, én pl. nem tudnék hozzászokni olyan billentyűzethez, ahol az entertől jobbra vannak még billentyűk. Egyszerűen azért, mert megszoktam, hogy a fő billentyűzet a képernyűhöz képest középen van, így kényelmes. Pont nemrég volt szerencsém installálni egy Dell Latitude 5530-at, aminek van numerikus billzete, elég nehéz volt kezelnem. BTW most egy darabig nem engedem bántani a mi System Update-nket, amit a Dell ebben nyújt, az egy kalap... Pl. mindenáron frissíteni akarta a BIOS-t, holott a legfrissebb volt fent, mert nem bírta észrevenni, hogy a proci nem vPro-s.
És amikor vissza-visszaültem ettől a Dell-től az én FHD-s W520-m elé, akkor láttam, milyen piszok jó is ez a panel. Most pedig, hogy megvan a szemüvegem is (öregszem, na) még jobban is látom, milyen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest