Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
audi100td
üzenetére
Nem tudom miért mondja mindenkire ezt a hanyatlást
Nekem alapvetően a hp design tetszik nem a lenovo, ennek ellenére, hogy végre észbe kapnak és fejlesztenek egy kicsit (usb3 pl ami már rég van kb minden gépen kivéve a lenovo...), jó hírneve miatt a második helyen a lenovo áll nekem. Most ilyenekért, mert kap egy új billt. pl mindenki nekik esik, youtube on is egyből ontják, hogy ilyen egy szar billentyűt meg nem tudom....szerintem ki kell próbálni, adni neki egy esélyt, aztán max ha tényleg sz.rnak találja az ember fél év után is akkor lehet szidni....nem lehet mindig a múltban élni, ha nem próbálunk mindig megújulni, még mindig gőzgépekkel járnánk....macbook: nekem nagyon szimpi az apple innovatív dolgai! DE, munkára.....múltkor egy ppt prezentációt csináltunk, volt mac is a csapatban...amit ő szerkesztett prezentáció szétesett a win gépen, nem úgy nézett ki, a win es gépen szerkesztett jó volt a macen, de a macen nincs vga kimenet, nem tudtuk projektorhoz kötni, átalakító meg nem volt a srácnál....na mondom ez nagy királyság....
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7520,15.6",FHD,E3-1535M v6,32GB DDR4,512GB SSD,4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7510,15.6",FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M2000M 4GB VGA,WIN11
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Dell Precision 7710,17.3,FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M3000M 4GB VGA,WIN11
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem alapvetően a hp design tetszik nem a lenovo, ennek ellenére, hogy végre észbe kapnak és fejlesztenek egy kicsit (usb3 pl ami már rég van kb minden gépen kivéve a lenovo...), jó hírneve miatt a második helyen a lenovo áll nekem. Most ilyenekért, mert kap egy új billt. pl mindenki nekik esik, youtube on is egyből ontják, hogy ilyen egy szar billentyűt meg nem tudom....szerintem ki kell próbálni, adni neki egy esélyt, aztán max ha tényleg sz.rnak találja az ember fél év után is akkor lehet szidni....nem lehet mindig a múltban élni, ha nem próbálunk mindig megújulni, még mindig gőzgépekkel járnánk....