Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Borote
üzenetére
Passz, nem lakok Esztergomban. Én az usanotebook.hu-t tudom itt Pesten ami frankó (biztos van több is, de tapasztalat csak ezzel van), ők akkor is segítenek ha a szervíz buzizik. Na nem mintha az IBM szevrízzel gondok lennének, én még anno Acert vettem naluk, és a hozzaallasuk nagyon korrekt volt. Igaz nem a legolcsóbbak, de ennyi pénznél mar van fontosabb szempont is mint par Ft. Amikor 300k-s gyari hibas notival a szervíz siman a vallat vonogatja és leszar, akkor rajön az ember.

-
Chaser
legenda
válasz
Borote
üzenetére
Volt már róluk 1-2 blog, de főleg új, gebaszos gépek miatt, sz@rtak a júzer fejére nagy ívből.
szerk: lapa: Nincs baráti ára annak a gépnek. Pont annyiba - vagy többe
- kerül, mintha venne alfatól egy biztos jó gépet és eladná az akkut, hdd-t, bill-t..nem ritkán még dokkot is ad a gép mellé, akkor meg már valszeg olcsóbbra is jönne ki. Szvsz... -
lapa
veterán
válasz
Borote
üzenetére
szerintem nagyon meggyőzően mosolyog a bácsi, én tuti vennék nála valamit. nem t61-et, de valamit biztos.
@sutszi: azért végiggondolnám mennyire van lehetőség letesztelni minden lényeges cuccot vásárláskor. értem hogy baráti ár, de nem hiszem hogy a megtépett cuccokon kívül minden más meg pöpec. ezt szerintem úgy lehetne megvenni, hogy szétszereléssel kezded és végignézed ép-e a váz. valószínűleg (nem a munka miatt) drágább lesz a leves, mint a hús. én nem sajnálom tőled (bár bottal nem piszkálnék nv-s t61-et többet), de ez tényleg elég leromboltnak néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

- kerül, mintha venne alfatól egy biztos jó gépet és eladná az akkut, hdd-t, bill-t..nem ritkán még dokkot is ad a gép mellé, akkor meg már valszeg olcsóbbra is jönne ki. Szvsz...