- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Borote #31304 üzenetére
Passz, nem lakok Esztergomban. Én az usanotebook.hu-t tudom itt Pesten ami frankó (biztos van több is, de tapasztalat csak ezzel van), ők akkor is segítenek ha a szervíz buzizik. Na nem mintha az IBM szevrízzel gondok lennének, én még anno Acert vettem naluk, és a hozzaallasuk nagyon korrekt volt. Igaz nem a legolcsóbbak, de ennyi pénznél mar van fontosabb szempont is mint par Ft. Amikor 300k-s gyari hibas notival a szervíz siman a vallat vonogatja és leszar, akkor rajön az ember.
-
Chaser
legenda
válasz
Borote #31304 üzenetére
Volt már róluk 1-2 blog, de főleg új, gebaszos gépek miatt, sz@rtak a júzer fejére nagy ívből.
szerk: lapa: Nincs baráti ára annak a gépnek. Pont annyiba - vagy többe
- kerül, mintha venne alfatól egy biztos jó gépet és eladná az akkut, hdd-t, bill-t..nem ritkán még dokkot is ad a gép mellé, akkor meg már valszeg olcsóbbra is jönne ki. Szvsz...
-
lapa
veterán
válasz
Borote #31304 üzenetére
szerintem nagyon meggyőzően mosolyog a bácsi, én tuti vennék nála valamit. nem t61-et, de valamit biztos.
@sutszi: azért végiggondolnám mennyire van lehetőség letesztelni minden lényeges cuccot vásárláskor. értem hogy baráti ár, de nem hiszem hogy a megtépett cuccokon kívül minden más meg pöpec. ezt szerintem úgy lehetne megvenni, hogy szétszereléssel kezded és végignézed ép-e a váz. valószínűleg (nem a munka miatt) drágább lesz a leves, mint a hús. én nem sajnálom tőled (bár bottal nem piszkálnék nv-s t61-et többet), de ez tényleg elég leromboltnak néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Firefox
- Bloodborne (PS4)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest