- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #2832 üzenetére
Most nem unatkozom...de akkor még 1X...+ egy kis segítség
Egy angol (UK) és egy magyar van a képeken...az angolt most adtam el egy T400-ba, amiben USA kiosztású volt egysoros Enter-el.
Ez az USA kiosztású valóban más volt, mert miközben áttettem a srácnak előtte megnéztem. Nem volt annyi lyuk/kikönnyítés az a lemezen. De merevebbnek nem találtam.Nekem is egy nagyon picit besüppedt a bill. a W-S-nél...de kicsesztem vele
Gyárilag kis műanyag kockák vannak a bill. alatt, amik alátámasztják...ezeket meg kell tuningolni.
Én így csináltam (kékkel bekeretezve):Kétoldalú matricával adtam neki egy kis magasságot és azonnal megszűnt a kis süppedés.
Igaz, hogy sufni tuning, de a szervizbe sem fognak szerintem többet csinálni vele, ha valaki elviszi.
Szóval itt véleményem szerint nem a bill. a hibás, hanem az alátámasztás. -
n0_gAboR
őstag
válasz
Konnyu megismerni:
A gyengitett vagy mozog es csattog (a betett tamaszto lemeztol) vagy kb fel centiket besullyed a nyomas alatt (amennyiben a regebbi modell, es meg lemez sincs alatta). A "regebbi" nem kikonnyitett billentyuzet meg olyan mintha bebetonoztak volna, meg nem mozdul, hangot nem ad, eg es fold a kulonbseg. -
rankesz
veterán
válasz
Akkor már nem csak a billről kellene kép, hanem a cooler fészek körül is erősítettek a merevítésen, hogy a billentyűzet jobban felfeküdjön.
Valaki pár hete linkelt is erről képet csak most lusta vagyok visszakeresni... -
Alg
veterán
válasz
2008-as T500, szóval a kikönnyített backplate-el, de mégy így is fényévekkel jobb, mint bármi amivel eddig találkoztam...
Apropó, ha szétszedem, ki tudom takarítani rendesen? Gyengélkedik a space, aláment valami...
-
g.gergo
senior tag
válasz
Én szétszedés nélkül is megmondom: a gyengébb. Bár annyira nem zavaró, sőt egyáltalán nem. Viszont ha erősebben megnyomom, akkor tényleg meghajlik a W betű környékén. A gép 2009.08. havi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest