- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
kurva régóta használok linuxot , és az volt az elsődleges oprendszerem ( gentoo ) 4 évig. aztán vettem thinkpadet és ezen jobban szeretem használni a windowst. jó hardver, jól megírt driverek,
sose bírtam megérteni, hogy minek vesz valaki egy gépet, ha utána rátesz egy ost, amivel a hardvereinek a képességét nem képes kihasználni... pl az intel videó mai napig nem viszi a hd videót linuxon ha jól tudom. stb.
ne haragudj, de ez már a sokadig "rakj linuxot" postod volt, és kicsit kicsapta a biztosítékot. alapvetően semmi bajom nincsen veled... van egy két ismerősöm még aki ennyire windows ellenes, és nem tudom megérteni mire fel, mivel én milliószor kevesebbet szopok windowsal(gyakorlatilag semmit, és ez nem azért van mert nem használom semmire a gépet), mint amennyit ők a linuxal... lehet hogy kinőttem ebből a folyamatosan mindent haxolni kell hogy működjön korszakból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Bittorrent topik
- World of Tanks - MMO
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Gamer Laptop
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest