Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz szacsee #23586 üzenetére

W7-et én se frissítettem, nem is fogom max sp1-re. Nálam is passzív módban van a hűtő, energiatakarékos módban nálam is úgy pörgeti a gép a ventit mintha fizetnék:) Nem is foglalkozok vele, winben vagy aku és egy performance mód. Mind2 módnak rmclock profil cpu órajelkhez aztán kész. Drivert megnézem nekem melyik van. közben gondolkoztam, a 14-est eladtam. aki megvette írt hogy dobott egy hátast mikor aida-t indított volna. Na úgy rémlik előtte nem volt driver eldobálás. Nekem is fagyott tőle 1-2x a gépem. Gpuz indításkor is sokszor eldobta a drivert. Lehet a gpu minitorozó sw-ek kavarnak be a drivernek. Korábban desktopnál everest produkált hasonlókat az audio chip sw-ével.
    Én benne hagyom az akut, be lehet állítani milyen szintre legyen feltöltve. Power manager, battery mainintence ha jóél rémlik. Megnézni nem tudom, előbb toltam fel a toolboxot, frissítette magát nagy nehezen a legújabbra, pedig lenovo oldaláról szedtem le ami van. Mire végzett eltűnt a power manager ikon:) Lehet beleintegrálta, majd megnézem.

Új hozzászólás Aktív témák