- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidope
csendes tag
válasz
audi100td #22956 üzenetére
de jo volt a nemet link - es meg egyszer koszi! bar annal megint eselyes lett volna egy instant halal (nvidia), viszont mire berendeltem volna elfogyott a keszletuk. vmiert a sors beragott ram, mert csupa ilyen majdnem-helyzet (kb 5), telefonon: "persze megjavitjuk", majd par perc mulva sms "nem vallaljuk", vagy ember vateran par percel mielott raboknek, vissza vonja ajanlatat mert "rajottem, hogy szeretem es nem akarom eladni" es hasonlok..szoval leirhatatlanul felemelo lesz a pillanat ha egyszer ujra megtellik elettel a dragasagom
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
A nagy (15.4) T61-nek is ott van az audio ki-be, és ez nem T500 lap mert ebben vízszintesen van a bal USB. A T/W500-nak függőlegesen van mind a 3 USB-je a bal oldalon. Az alaplapon egyébként DDR2 foglalatok vannak, szóval megállja a helyét a kép alapján (lehet) T61p alaplap.
Viszont:
A ThinkWiki szerint nincsen ATI-s T61/T61P
A Lenovo oldal szerint sincsen ATI T61/T61P
Az előbbi oldal nem tévedhetetlen, sőt szoktak írtó nagy baromságokat írni, ám a hivatalos oldal sosem téved.
A képen Radeon GPU van, szóval most már végleg nem értem...
Ha FireGL GPU lenne, azt mondanám, hogy elbaszta és T60P alaplap, ha Quadro GPU lenne akkor azt mondanám oké, ez jó lesz... de így... passzolom. FRU számot kérjél tőle davidope! -
Chaser
legenda
válasz
Első körben nem lenne egyszerűbb megpróbálkozni a régebbi bios-szal? Felrakod, ha be lehet lőni 2000 rpm alattira ok, ha nem mehet vissza újabb. Ha pedig ventiszabályzás ok lenne úgy és megnézed minden rendben megy, kb 1 ft-ot se kéne költened az egészre. Ha nem jön be, akkor meg lehet agyalgatni újabb ventin vagy szabályzón. Ami még az én ötletem lett volna, megnézni mit művel mondjuk 5V-on a venti és usb-re rákötni, akár belső megoldással. Lehet kíváncsiságból meg is nézem majd mennyit megy úgy.
szerk: psyho85 : Kellett neked olyan szép cikket írni a T42-ről
Egyből láttam ez valami olyasmi ami nekem kell. Kár hogy a T60-on nem hagyták meg azt a touchpad designt meg vezérlő gombsort, azok jobban bejöttek. Na de hát valamit valamiért, ennyi még belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Laptop Alkatrészek
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest