Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Kösz a választ mindkettőknek. Aszem inkább maradok a T43 vonalon amit T42-est kinéztem az 7500-as VGA-val van szerelve inkább nem kockáztatunk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy ez a nem IBM-es vinyó sípolás miben merül ki? Konkrétan a gép sipákol vagy csak OS-ben dobál hibaüzeneteket?
Mert szerintem elég lassúcska egy 5400rpm-es vinyó azt szeretném cserélni ha van rá mód egy 7200-asra.És végül hogy boldogul egy ilyen gép a bonyolultabb weboldalak megjelenítésével, Youtube flash megy rajta esetleg 720p-ben? Ez nem elsődleges szempont csak kíváncsi vagyok rá hogy mire számítsak. Eddig végig desktop-os voltam csak második gép gyanánt kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G8 - R3 5450U I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)