Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
MrSealRD
üzenetére
Szia,
kérdés sztem, h mire használod ... én tettem egy kitérőt az elmúlt pár évben a Legionok felé, és tavaly amikor lecseréltem a meglévő Legionomat (I5 9550H proci ha jól emléxem) egy újabbra, amiben 13700HX dolgozott, igazából a mindennapokban nem nagyon éreztem a különbséget, persze ahol kellett a cpu ott igen, de általános dolgokra (böngészés, excel, irodai dolgok) igazából semmit ... kivéve persze a hangját, 16 mag 24 szál már kéri a hűtést, aztán egy idő után annyira zavart a ventik hangja, h inkább normál helyett csendes módban használtam, ami persze visszafogja a rendszert, de mint mondtam, alap dolgoknál nem igazán lehetett észrevenni ... aztán az akku megmakkant a gépben és beadtam gariban cserére, addig visszaálltam a régi gépemre, aztán végül arra jutottam, h inkább visszaállok asztali gép + olcsó (de könnyű, mert a Legionokatat nem jó cipelni, az egyikhez 300 wattos töltő volt, az önmagában 1.5 kg) laptop vonalra: vettem egy viszonylag erősebb asztali konfigot AMD alapokon 64GB rammal, meg mellé itt a HA-n egy T495s-t: 16GB ram, érintős kijelző, az akku 99%-os, vmi 30 ciklussal ... 75k volt, igazából ez is elég átlagos felhasználásra, ha meg virtualizálni kell valamit vagy ilyesmi, akkor távolról elérem az asztali gépet és megfuttatom ott amit kell

-
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi