Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Tikakukac #119065 üzenetére

Szerintem amit írsz, erősen túlzó. Nekem a Dell gépei nem jöttek túlzottan be, hiába a jó ház, ha pl. nincs benne normális hűtés.
    Az új S-ek (T460s-től) anyagminőségével, masszívságával és összeszerelésével szvsz semmi gond nincs, öröm őket kézbe venni. De a sima verziójuk is rendben van, de tény, hogy a műanyag miatt nem olyan merevek, amiket mondjuk nyugodtan fognál meg egy kézzel a legsarkánál, az S-nek ez sem probléma. :R De amit egy általános célú üzleti notebooknak kell, a sima is bőven kibírja.

#119068 moleculez : Itt is ugyanez van. Az ok prózai, a kijelzőgyártó azt kéri a kijelző specifikációjában, hogy ezeket az extrém vékony kijelzőket alá kell támasztani a billentyűzettel, ne törjenek el hordozásnál. Ez pedig nyilván idővel karcokat fog vájni bele.
    A megoldás is rendkívül egyszerű, én vettem bele egy vékony mikroszálas kendőt, méretre vágtam, egyszeri, 500Ft környéki kiadás és zéró karc, pedig hordozom ide-oda. Nekem egyébként sokkal jobban bevált munkaeszköznek a rendkívül vékony és könnyű T460s egy neoprén tokkal, kijelzővédő kendővel is, mint előtte a mindezek nélkül is sokkal nagyobb és jóval nehezebb T420.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés