- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
A Dell legnagyobb baja, hogy beállt a feleskurzorosok közé, HP és hasonlók.... Na ott esett ki a pixisből, pedig előző gépem Latitude volt.
#119075zsolti75: Amiért a telefontöltőből is mindenkinek kellett a saját csati. Hogy tőle vedd az újat is, ne az olcsó koppintást. Szerencsére ezt Kína megoldotta, Type-C vagy nyista eladás, egyből rájött mindenki hogy lehet Type-C-t is gyártani. (Az Apple még épp most jön rá.)
-
Tikakukac
titán
Előszedem mindegyiket, fogunk egy tolómérőt, sarkoknál megemeljük őket és meglátjuk melyik hajlik nagyobbat.
Ezy
Én örülök ha neked öröm őket kézbe venni, én pénzt sem mertem adni értük tesztjelleggel sem, boltban 1 perc után megköszöntem a segítséget, ezt a minőséget anno konzum ötletpad szinten ismertem el a tesztekben 125k bruttóért
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest