- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adorjant
őstag
válasz
matecom #11812 üzenetére
Van sok lehetőség, Firewire gyorsabb az usbnél,de mondjuk pár éve még az usb-sebességű noti vinyók sem voltak ritkák,szóval éppen le lehet(ne) vele lenni.
Expresscardos esata is egy lehetőség...
A legjobb talán az Ultrabay keret,és abba egy másik vinyó,amivel aztán bármit kezdhetsz.
Természetesen azért rizikós a művelet,bármi bekövetkezhet,ami a céges hdd és azok adataid veszélyezteti (vírus,hw vagy user hiba),szóval ha nem muszáj,én nem kockáztatnék.Nálunk is le van korlátozva rendesen minden,még nekünk szervizeseknek sem könnyű néha az élet...De maximálisan megértem az óvintézkedéseket.
Egyébként pedig hálózati meghajtóra kell menteni,saját gépen,pláne notebookon elég veszélyes eleve fontos adatokat tartaniÉs természetesen ezek csak szigorúan az én véleményemet tükrözik
-
adorjant
őstag
válasz
matecom #11812 üzenetére
Van sok lehetőség, Firewire gyorsabb az usbnél,de mondjuk pár éve még az usb-sebességű noti vinyók sem voltak ritkák,szóval éppen le lehet(ne) vele lenni.
Expresscardos esata is egy lehetőség...
A legjobb talán az Ultrabay keret,és abba egy másik vinyó,amivel aztán bármit kezdhetsz.
Természetesen azért rizikós a művelet,bármi bekövetkezhet,ami a céges hdd és azok adataid veszélyezteti (vírus,hw vagy user hiba),szóval ha nem muszáj,én nem kockáztatnék.Nálunk is le van korlátozva rendesen minden,még nekünk szervizeseknek sem könnyű néha az élet...De maximálisan megértem az óvintézkedéseket.
Egyébként pedig hálózati meghajtóra kell menteni,saját gépen,pláne notebookon elég veszélyes eleve fontos adatokat tartaniÉs természetesen ezek csak szigorúan az én véleményemet tükrözik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest