Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FoxiestFox

félisten

válasz barnam_ #117651 üzenetére

Ilyen:

Illetve 24GB memó, SSD a rendszernek, HDD a gaméknak, és még van egy drive bay szabadon. :D
    Erősen gondolkodom 2 db 512-es SSD RAID-ben hajtásáról benne, de így is elég gyors. :))
    És a legjobb kijelző. De tényleg, nem csak hogy nagy, de ilyen állat kijelzőt én laptopban még nem láttam, kivéve újabban az oled. Nehéz elhinni, hogy ez tn.
    A másikban a 3800M grafika van, azon javítani kell egy kondit és mellette 1-2 dolgot, nemsoká megy Killhates fórumtárshoz, és ha kész lesz, át fogom tenni ebbe.
    Tettem bele egy tömör aljú T60 billt is, tömítettem ahol kotyogott, így pöpec.
    A másikra áttettem a wacom tabos, koloriméteres palmrestet, mert kopottas a wacom tab, illetve gamelés közben hülye érzés, hogy azon van a csuklóm. Majd az a tab is kap egy új fóliát.

Tubi2: sajna nincs, de eleve azt sem hittem hogy valaha egyáltalán lesz W701-em. :D
    Ebayen amúgy most volt egy adag eladó stock a ds változatból, sőt még mindig van belőle, ha valaki ilyenre vágyik, és hajlandó a ritkaság árát kicsengetni.

Új hozzászólás Aktív témák