Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz fatpingvin #115803 üzenetére

A 2503-asnak nincs utódja, így olyan dokkoló, amivel meg lenne oldva valamilyen PCI-e kivezetés, nem lesz sajnos. A kompatibilis dokkolókat itt: [link] a "CS09 Docking Stations, Port Replicators and Adapters" szekcióban találod meg.

Az általad linkelt adapter X230-hoz nem jó, későbbi generációs Thinkpad-ekhez igen. Kerek, "barrel" végűt keress.

A topikban amúgy használunk páran GaN USB C töltőfejet és hasonló USB C-kerek végű kábelt, mint utazótöltőt, eddig nekem nem volt vele gondom. A merítés: noname Alis kábel (vagy PD képes type C kábel és annak a végére adapter) + Baseus és Wotobe töltők, illetve van egy noname 2 portos asztali GaN töltőm is, ami nagyobb kraftot tud.

Ezekkel X200, X220, T420, X230i, T430 biztosan működik (egyik sem dedikált GPU-s), illetve próbáltam (integrált GPU-s, 4:3) R61-et is, annak valamiért kevés volt a noname 2 portos asztali töltőfej.

Általában véve ha legalább 65W-ot le tud adni a PD képes porton a töltőfej, akkor az már elég is.

Alternatív megoldás lehet az X230 moddolása a töltőcsatlakozó type C-csatlakozóra cseréjével. Ez persze nem lesz teljes értékű type C, csak töltésre lesz jó. [link] Azt nem tudom, mikor lesz újra készleten, eddig ez a legprofibb megoldás, de Redditen találsz elég infót teljesen DIY megoldásról is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés