Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
Reset20
üzenetére
Évekig fő gépként X201-et használtam, i7, 8GB RAM, Samsung 850pro(512), 1440x900-ra cserélt kijelző (a tartalékgépben, amit a gyerekek nyüstölnek, AFFS kijelző és működik a wacom tablet-ceruza is) és most készülök rá visszatérni, mert már sokadszor qrja fel az agyam ez a T480.
Szerk: ja, és szerintem nem hangosabb, mint egy X200, csak könnyebb úgy megterhelni, hogy felpörögjön a ventillátora. A forrasztott CPU nem ellenérv, vegyél olyant, amiben úgyse fogod cserélgetni. Egy legalja i5-520-szal is előrébb leszel, mint egy P9800-ra kimaxolt T400-zal - szerintem.
T480:
Most épp másodszor csinálta, hogy akkuról használva elment sleepbe, pár óra múlva felnyitva pedig csak világít a power gomb ledje, de semmire nem reagál: tápot bedugva a töltésjelző nem világít, a power gombot 2 percig nyomva se kapcsol ki, a múltkor levettem a külső akkut és vissza, arra rendbejött, de most még arra sem, szét kellett kapni, hogy a belsőt is lehúzzam. Most bebootolt... (Vantage szerint minden friss, a webkamerához talált csak új drivert)4 nyelven használnám a billentyűzetet, ehhez Alt+Shift+számbillentyűket hozzá is rendeltem. Teljesen hektikus, hogy mikor működik és mikor nem. Időnként a beállításaiba belépve azt látom, hogy egyet, kettőtt, vagy mindet visszarakta (none)-ra, néha magától visszajön. Ez, mondjuk, legyen a Win10 sara, mert fórumokon 2017 óta panaszkodnak erre, de megoldást még nem láttam (login screen szinkronizálása nem segít, a tartalék X201-en sem okoz gondot neki)
Ellenben, ha bekapcsolt billentyűzetvilágítás mellett megy sleepbe a gép, utána felébresztve csak a trackpoint működik, a billentyűzet nem (se capslock, se fn+space világítás, se semmilyen bevitelt nem fogad, még szerencse, hogy Win10 alatt eleve nincs normális billentyűzetes shutdown shortcut - a Win+R, shutdown -p nem számít annak)
-
Tim82
félisten
válasz
Reset20
üzenetére
Ennyi idő távlatában nehéz időtállóbbnak mondani egy T400-at egy X200-nál, vagy egy T410-et egy X201-nél, a T-k esetén cserélhető procik ellenére.
Az X200-nak, X201-nek szerintem egy igazán komoly szériahibája volt és az a szalagkábel: egy idő megtörik és akkor a webkamera (és gyakran a ThinkLight is) nem működik.
Az X201 hangosabb, mint az X200, de az sem vészesen - rendesen karbantartott gépet feltételezve, de azért ugye 11-12 éves modellekről beszélgetünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Metal topik
- EAFC 26
- Videó stream letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Megette az internet felét az AI?
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest