Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Picco

addikt

válasz vargas0502 #111593 üzenetére

roiden: siman megvennem ujra

hosszabban:
    a laptoppal meg vagyok elegedve, legnagyobb hibaja hogy nem T14s, de nem tudtam magamnak megindokolni a ketszeres arat, pedig probaltam :DDD
    amikor akksirol hasznalom akkor altalaban csak netflix megy, ugy marhajol birja, szerintem atlag 8 ora kijon vele az altalad irt felhasznalassal.

A gyari 250 nites kijelzo lehetne jobb, de kozel sem annyira rossz mint a regi thinkpad kijelzok. en lecsereltem egy "low power" 400 nitesre es szignifikans a kulonbseg kepminosegben. (£65 korul be lehet szerezni a "szent gralnak" minosulo Innolux N140HCG-GQ2 kijelzot alirol)
    ha parod erzekeny a szinekre vagy sokat lesz nagyon fenyes helyen hasznalva, akkor megfontolando a csere.

igazabol a laptoprol magarol rosszat nem tudok mondani pedig most elmerengtem rajta par percet.

egy negativumot tudok emliteni, az is valoszinuleg a dokkolo hibaja, nem a laptope.
    dokkoloval neha vannak bajok (40AS) es nem tudok rajonni mi okozza. neha eltunk a kep fel masodpercre, egy masodpercre valamelyik monitoromon. Csak akkor jott meg elo amikor 2 kulso monitort hasznaltam.

TL;DR: P14s/T14 rulz, lenovo 40AS dock suckz ass(sometimes)
    Ha sikerul nektek is relative "olcson" beszerezni (£699 laptopsdirect.ie/.co.uk) akkor szerintem kiemelkedoen jo vetel, 3 ev garival. Igaz ez W10H-al jon, de egy olcso £5 ebay license es egy ujratelepites megoldja ezt a problemat egy fel ora alatt.

Új hozzászólás Aktív témák