Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
vicze #104153 üzenetére
Könnyen lehet. Sőt, biztos is vagyok benne hogy hibás. Csak az a legnagyobb bajom hogy ahogy elnéztem, egy rémálom kicserélni
7k-ért tudnék most venni de a gyári táp most priority.
T440p-t használtam, 5-ös sorozatú touchpaddal, és nagyon tetszett amit éreztem rajta, reszponzivitása zseniális, két újas scrolling egy álom.
Az érintőzónás kialakítással eddig semmi bajom, és igazából ha nem lenne olyan érzés mintha szét lenne akadva a mechanika, és nem lenne irreszponzív maga a touchpad, semmi bajom se lenne, és meg se fordulna hogy upgradeljek 50-es sorozatú touchpadra.
Nem beszélve arról, hogy a trackpoint az ízlésemnek lassú úgy is, hogy maxra fel van tekerve a sebessége. Valami nem fasza ezzel a géppel szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Küszöbön az androidos PC-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i7-8550U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Radeo I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest