- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
bigrock #103573 üzenetére
Szerintem ha valaki racionálisan, márkafüggetlenül gondolkodik, és a legjobb ár érték arányú használt készülékben gondolkozik, akkor thinkpad x30 szériáról érdemes dell xx70 szériára váltani, legelterjedtebb az 5470, szeirntem neked is ezt kínálták fel, nekem nagyon tetszett. Szerintem thinkpad x30-as széria után visszatérni lenovora x70-80 körül érdemes.
Engem speciel leginkább a zsanérmegoldás zavar.
Ha választani lehetne akkor viszont egy i7 6.gen x1 yoga wqhd oled kijelzővelKb mint a fehér holló(múlt héten volt egy fhd ips i7 6.gen x1 yoga 100k-ért hardverapron). convertible megoldás terepen szerintem amúgy is adja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest