Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Szerintem van az olcsóbban is, de egyetértek, a 3k sem nagy összeg, meg akkor már egy ESR csuklópánt sem. Esetleg egy test bench, nem tudom magyarul hogy hívják. bacsis úgyis tömegesen foglalkozik gépekkel, neki megérné rendes felszerelésbe fektetni, hosszabb távon akkor is megtérülne neki, ha csak hobbi és nem keres vele pénzt.
Én nem foglalkozok ilyennel, így normál faasztalon szoktam gépet szerelni, alaplapot tesztelni, ha nagy ritkán kell. Csuklópánt sincsen, lehetőleg nem műanyag talpú cipőben és műszálas pulcsiban/melegítőben szerelek, legfeljebb ha érzem, hogy olyan helyen voltam, ahol sztatikusan feltöltődhetek, előtte megtapogatom a radiátort vagy ajtókilincset, hogy földelődjek. Néha még nekem is nagyon hiányzik a profi felszerelés, profibb csavarhúzókészlet, kompresszor a béna palackos sűrített levegő helyett, koloriméter, tartalék csavarokból mindenféle, stb., de ezek akkor érik meg, ha rendszeresen szerel valaki.
Ahogy nézem YouTube-on a nagyokat, ők nagyon fel vannak szerelve, még a retrósok is, külön műhely, test bench, oszcillátor, forrasztáshoz és kiforrasztáshoz szükséges mindenféle, hőpisztoly, teszttáp, ami tud mindenféle feszt, áramerősséget, AC-vel, DC-vel, minden felállásban, krimpelő-kombifogók, csavarból, kábelből, csatlakozóból, kondikból, alap hardverekből mindenféle gyűjtemény, többféle monitor többféle bemenettel, bemeneti jelek konvertálására eszközök. Ezeknek ráadásul egyike sem rettenet nagy pénz, ha elég belőle a kínai alap minőség, de az igaz, hogy ilyen tételben a sok kicsi sokra tud menni, de ők sem egyszerre szerezték be, hanem évek alatt gyűlt fel apránként, épp mi kellett az adott projekthez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Hófehér MSI Sword 15 A11UD (i7 11.th, 16 GB , Geforce 3050, FHD) akció!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest